Löskortslistor

Butikspersonal

Johan Nilsson

Grundare

Grundare av Dragon's Lair. Har numera lite för lite tid på butiksgolvet och vid föreningens spelbord, utan sköter allt det där som måste göras för att verksamheten skall fungera. Johan är jokern i leken och kan lite av allt, men har sedan många år tillbaka störst fokus på brädspelandet.

Johan Disenborg

Butikschef Kungsholmstorg

Disen är vår främsta Magic-expert och har spelat aktivt sedan mitten av 90-talet. Med sin passion för samlarkortspel driver Disen butiken på Kungsholmstorg. Ifall du har några frågor om kort eller tillbehör så har Disen antagligen svaret på frågan.

Jens Thernström

Kommunikationsansvarig

Jens ansvarar för våra sociala medier och marknadsföring. Jens är vår levande informationscentral, han testar fler nya spel än de flesta och missar inga nyheter på brädspelsfronten. Denna kunskap använder Jens för att säkerställa att ni hittar de bästa och senaste spelen i våra hyllor.

Joakim Ekström

Kungsholmstorg

Joakim är vår stabila man på Kungsholmen. När han inte är i någon fantasyvärld och spelar en roll så har han en viktig roll med sina kunskaper och intressen för kortspel i butiken.

Umair Naseer

Mr. Leksakshallen

Likt en sökmotor hittar Umair de lite annorlunda och roliga samlarleksakerna, de man bara måste ha. Letar du efter någon trendig leksak eller samlarobjekt, prata med Umair så finns chansen att det dyker upp i Leksakshallens sortiment.

Butiken Sveavägen

Butiksdrake

Även om vår "bolldrake" inte har fått något namn så finns hen alltid närvarande i butikerna.

Linn Ekberg

Sveavägen

Linn är vår nyaste spelare i laget. Med glatt humör tacklar hon såväl spelfrågor som motspelarna i amerikansk fotboll.

Amanda Robertsson

Butiksansvarig Sveavägen

Med en lärares ordningsinne ser Amanda till att hålla ordning på spelen och rutiner i butiken. Med hennes glada humör och och passion för att spela brädspel så sprider Amanda vårt ledord ”Spelglädje”.

Johanna Pettersson

Sveavägen

Johanna har ett brett intresse för spel. Ena stunden verkar hon vara helt inne i några spel för att strax efter lika glatt prata om spel i en helt annan kategori. Vi hävdar trots allt att Johanna är vår expert på alla Exit-liknande spel.