Löskortslistor

Välkommen till Dragon's Lair förening!

I våra lokaler på Kungholmstorg driver vår idéella förening verksamhet och erbjuder spel, glädje och gemenskap. Vi har plats för 150 glada entusiaster. Vi spelar de spel våra medlemmar har intresse för och idag är föreningens intressen mycket breda. Vi erbjuder bl.a. Kortspel alá Magic, Pokémon, Yu Gi Oh!, Brädspel, Rollspel, Figurspel, TV-spel, samt skapande grupper som designar spel och skapar konst med speltema.

Inom alla grupper anordnas event som volontärer styr upp. De eventen inkluderar stora turneringar (SM, Europa- och VM-kval), likväl som regelbundna spelträffar alá nybörjarbrädspel-kvällar. Utforska gärna Kalendern.

Vi håller även utbildningar och jobbar för utveckling av spelkulturen i Sverige. Vi åker gärna ut till mässor, ungdomsgårdar, sjukhus, arbetsplatser likväl som äldreboenden. Genom vår passion vill vi inspirera fler att hitta gemenskap och glädje genom spel.

Första gången du besöker oss är du välkommen gratis.

-=Informationen nedan är inte uppdaterad=-
Just nu går det inte att bli medlem i föreningen, det är heller inget krav att vara medlem för att delta i aktiviteter och event du kan se i kalendern. Kontakta butiken för frågor om events.

Medlemskap kostar för dig som är upp till 25 år: 50kr.
Medlemskap kostar för dig som är 26 år eller mer: 120kr.

Som medlem i vår förening har du givetvis rösträtt på årsmöten och möjlighet att påverka föreningens framtid!

Lokalkort köper du i butiken. Varje gång du kommer måste du checka in, vilket du gör enklast genom att blippa kortet vid trappen.

Medlemskap sträcker sig ett år från datumet du signar upp.