Löskortslistor

Om Dragon's Lair

Välkommen till din lokala spelbutik, i Stockholm och online

2004 väcktes en tanke hos två kompisar med spel som ett gemensamt intresse. Det saknades ett andra vardagsrum där man kunde träffa nya och gamla vänner, skapa kontakter och långvariga minnen genom spel, glädje och gemenskap.

Den tanken har blommat ut och slagit rot djupt i Dragons Lair’s hjärta. Det som startade som en vild tanke bland vänner har med åren utvecklats, förbättrats och vuxit, men kärnan av gemenskap och vänskap består. Från en källarlokal på Kungsholmen med kortspel och datorspel som fokus har vägen tagit oss till två lokaler i centrala Stockholm med ett brett utbud av brädspel, kortspel och rollspel. Dessutom finns vi alltid nära till hands online.

Hos oss hittar du eldsjälar som med öppna armar välkomnar dig in i värmen oavsett vilken bakgrund eller spelsmak du har, du är välkommen just som du är. Vår vision är att erbjuda en plats att känna sig hemma på med ett utbud som erbjuder det som en spelsjäl önskar. Vi brinner dock lika mycket för att hjälpa dig att hitta spelen som passar dig och dina vänner för att bygga "ert gemensamma vardagsrum". Att sprida spel, glädje och gemenskap är vår drivkraft.

Du är välkommen att följa med på vår resa mot att alltid kunna erbjuda det andra vardagsrum som två vänner drömde om, tveka inte att höra av dig med tankar och frågor oavsett storlek, du är alltid välkommen.

Följ oss på Facebook.

Spellokalen

För att använda spelutrymmet på Kungsholmstorg behöver du skaffa ett lokalkort eller köpa dagspass. Kostnaden för detta efter 2024-06-01 är:
Dagspass: 40kr
Stämpelkort* 5 tillfällen: 190 kr
Stämpelkort* 10 tillfällen: 350 kr
90-dagar: 350 kr
365-dagar: 950 kr.
Första gången är dock alltid gratis att prova på lokalen.

* Stämpelkorten har flera bonusar på sig och du kan även använda flera stämplar samma dag ifall ni är flera som vill dela på ett kort.

Följ våra events på Kungsholmstorg antingen via Facebook eller Discord.

Dragon's Lair föreningen

I våra lokaler på Kungholmstorg driver vår idéella förening verksamhet och erbjuder spel, glädje och gemenskap. Vi har plats för 150 glada entusiaster. Vi spelar de spel våra medlemmar har intresse för och idag är föreningens intressen mycket breda. Vi erbjuder bl.a. Kortspel alá Magic, Pokémon, Yu Gi Oh!, Brädspel, Rollspel, Figurspel, TV-spel, samt skapande grupper som designar spel och skapar konst med speltema.

Inom alla grupper anordnas event som volontärer styr upp. De eventen inkluderar stora turneringar (SM, Europa- och VM-kval), likväl som regelbundna spelträffar a lá nybörjarbrädspel-kvällar. Utforska gärna Kalendern.

Vi håller även utbildningar och jobbar för utveckling av spelkulturen i Sverige. Vi åker gärna ut till mässor, ungdomsgårdar, sjukhus, arbetsplatser likväl som äldreboenden. Genom vår passion vill vi inspirera fler att hitta gemenskap och glädje genom spel.

För att läsa mer om oss, klicka här!