Löskortslistor

Yu-Gi-Oh! Nybörjarturnering

« Tillbaka till kalendern

Hejsan alla duellanter!

På Torsdagar är det turneringen för nybörjare! Vi spelar lite mer casual Yu-Gi-Oh! med en "custom banlist*" för att uppmuntra lite mer lättare och mindre jobbiga matcher. Det betyder att lekar som brukar kunna toppa och vinna i större turneringar inte får spelas. Detta inkluderar kort som brukas användas i dessa lekar. Denna "custom banlist" kommer att kunna uppdateras, kolla gärna på Dragon's Lair Kungsholmstorgs Discord kanal om Yu-Gi-Oh! för detta, om det blir. Annars säger vi till.
[OBS: Dessa regler gäller ej helt nya spelare/spelare utan andra kort. Om du är helt ny/inte har annat, får du spela så. Structure/Starter decks inkluderar ibland dessa kort, det är då okej!]

Det betyder att för er som inte har så mycket erfarenhet kan komma och spela med andra som också kanske inte har så mycket erfarenhet, eller som spelar mer för kul skull än dem på vanliga turneringar på Tisdagar och Söndagar.

Ni som är erfarna får också komma, men ni får tänka på att det finns nybörjare. Försök att spela mer vänligt och inte så tufft.

Tips för er erfarna: Ta med en annan lek som ska va lite lättare och snällare för nybörjarna och också försök lära dom någonting hur man spelar, tips och så.

På Torsdagar får man ha 5 stycken proxy kort (kort man ej äger. Ta ett kort och vänd det baklänges i ett skydd och skriv på en pappers lapp det kortets namn, eller skriv ut en bild om det går!).

På Torsdagar får man ha ett "side deck" (en lek med 15 kort du kan byta mellan din lek och extra lek mellan matcherna mot din motståndare) om båda spelare accepterar.
*Custom banlist länk: [https://pastebin.com/raw/waEWLNfu]
Mvh: Timmy Wiklund, Cornelis Lindén. Är det något? Fråga gärna oss!

Tid 2024-03-28, 18:30 - 22:00
Registrering 17:30
Kostnad (på plats) 0 kr
Plats Dragon's Lair
Kungsholmstorg 8
Ansvarig Timmy Wiklund
Taggar Samlarkortspel, Yu-Gi-Oh!, Turnering, Konami