Löskortslistor

Yugioh - Edison

« Tillbaka till kalendern

Vi kommer spela det fantastiska retroformatet Edison, det vill säga Yugioh fast med banlistan, cardpool och regler som spelades maj 2010.
Turneringen är 3-4 rundor swiss beroende på antal spelare. Sen, beroende på hur det ser ut tidsmässigt för kvällen kan det eventuellt spelas en top 4. Priser kommer gå till första, andra och tredjeplats i turneringen.

Viktigt info:

1. Rulings utgår primärt från denna sidan: https://www.edisonformat.com/rules.html

2. Banlistan, cardpool och legala sets går att nå via länken ovan. Exempelvis spelas alla sets till och med Absolute Powerforce.

3. Upp till 10 proxies är tillåtna fördelat på main, extra och side. Helst ska du skrivit ut en läslig bild på kortet (eller ritat en snygg själv). Men vid kris är det godkänt att ha en lapp med ett rättstavat namn på kortet. Även OCG kort är godkända utöver proxies. Dock får man exempelvis inte säga innan matchen börjar att ens 2x bottomless är proxies för royal oppressions.

Kommer inte finnas någon head judge, så vi får gemensamt försöka se till att rulings blir korrekt samt att eventet blir så roligt som möjligt för alla. Det är valfritt om man vill bidra med 30 kronor till prispotten, men endast de som bidrar har möjligheten att vinna, annars går priset till nästa person som har betalat.

Tid 2022-11-02, 17:30 - 22:00
Registrering 17:15
Kostnad (på plats) 30 kr
Plats Dragon's Lair
Kungsholmstorg 8
Ansvarig Carl Klingemann
Taggar Samlarkortspel, Yu-Gi-Oh!, Turnering