Löskortslistor

Produkter

Evenemang

ÅRSMÖTE Föreningen Dragon's Lair

« Tillbaka till kalendern

Var med och påverka!
Årsmötet är DLf:s högsta beslutande organ - det är alltså där många av de viktigaste besluten om föreningens verksamhet tas. På årsmötet väljs en ny föreningsstyrelse för det kommande verksamhetsåret, och motioner från föreningens medlemmar diskuteras och röstas om.
Föreningen bjuder dessutom på fika!

Vill du att årsmötet ska besluta om något särskilt? Skicka motioner till foreningen@dragonslair.se innan motionsstoppet 2020-02-08.

Vill du kandidera till föreningsstyrelsen? Skicka ditt namn och den position du vill kandidera till (ordförande, sekreterare, kassör eller ledamot) till revisor Sixten Lönnberg (sixtenlg (at) hotmail.se). Du behöver inte presentera dig eller motivera din kandidatur - det görs på själva årsmötet.
Det går att kandidera ända fram till årsmötesdagen, men om du vill komma med på listan av styrelsekandidater i årsmöteshandlingarna bör du kontakta revisor senast 2020-02-08.

Möteshandlingar görs tillgängliga 2020-02-09, två veckor innan årsmötet.
Se årsmötets Facebook-sida för uppdateringar och mer information!

Tid 2020-02-23, 13:00 - 18:00
Kostnad (på plats) 0 kr
Plats Dragon's Lair
Kungsholmstorg 8, Stockholm
Ansvarig Amanda Kann
Taggar Spelträff, Övrigt

Beställningar på varor vi har i lager skickas normalt inom 24 timmar (på arbetsdagar) från dess att betalningen har kommit in, och har sedan en leveranstid på 1-3 dagar.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, slutförsäljning och lagerdiffar.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

digicert
DIBS - Payments made easy