Löskortslistor

Produkter

Evenemang

Tisdagar med Yu-Gi-Oh!

« Tillbaka till kalendern

Yu-Gi-Oh! spelas organiserat minst tre dagar i veckan på Dragon's Lair.
Varje tisdag ordnar föreningen YGO Events Sthlm en turnering för dig som nyligen börjat spela och vill ha chans att vinna lite priser.
Formatet är Advanced, det som används i nästan alla stora turneringar.
Listan med kort som inte är tillåtna i Advanced hittar du här

Turneringen kostar inget att vara med i. Detta innebär att även om du är en relativt ny spelare har du chans att vinna samtidigt som du tränar för större turneringar.
COSSY-ID är ett krav att ha på Tisdags turneringar, har du inget COSSY-ID så fixar en ansvarig åt dig på plats eller så kan du fixa ett själv via Konami .

För mer erfarna spelare har vi lagt till möjligheten att betala en Turneringstoken (köps i butiken för 30 kr) och då vara med och tävla om en större prispott. Storleken beror på antalet spelare. Endast spelare som betalat den extra avgiften kan vinna priser ur potten, utifrån sin placering i turneringen.

Om du är ny och vill lära dig spela eller behöver hjälp med leken så finns det ansvariga på plats som hjälper dig gärna.

Tid 2020-01-14, 18:00 - 22:00
Kostnad (på plats) 0 kr
Plats Dragon's Lair
Kungsholmstorg 8, Stockholm
Ansvarig michael lönn
Taggar Samlarkortspel, Yu-Gi-Oh!, Spelträff

Beställningar på varor vi har i lager skickas normalt inom 24 timmar (på arbetsdagar) från dess att betalningen har kommit in, och har sedan en leveranstid på 1-3 dagar.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, slutförsäljning och lagerdiffar.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

digicert
DIBS - Payments made easy