Löskortslistor

Produkter

Evenemang

EDH-turneringar

« Tillbaka till kalendern

Är du intresserad av att spela Commander? Då är du välkommen till våra commanderturneringar! Varje torsdag anordnar vi en casual turnering (EDH) och en competitive turnering (cEDH) som körs parallellt med varandra som du kan vara med i! Vår målsättning är att ha kul tillsammans, socialisera och såklart uppmuntra spelande. Här kan man testa nya lekar, få tips från mer erfarna spelare och samtidigt göra det i en avslappnad turneringsmiljö. Det kostar ingenting extra att vara med förutom lokalkort/dagspass.
Vi följer den officiella banlistan för multiplayercommander, som ni kan läsa mer om här - http://mtgcommander.net/rules.php

Med tillägget att man får ha en sideboard/wishboard bestående av 10 kort som visas upp inför varje runda. Samt så får man ha upp till 5 proxies i sin lek, dock skall dessa helst vara av god kvalitet, gärna utskrivna, svartvitt är okej. Små handskrivna papperslappar godtas inte – fråga turneringsansvariga innan turneringen börjar om du är osäker så hjälper de dig.
Båda turneringarna spelar tre rundor med start kl 18:00 och håller normalt på tills ca 21:30, cEDH brukar ofta vara klara tidigare. Registreringen öppnar ca 17:30.

Följ gärna vår turneringsgrupp på Facebook för kungörelser: https://www.facebook.com/groups/1207132492649353/

Välkommen till en afton med Magics bästa format!

Tid 2019-10-10, 18:00 - 22:00
Registrering 17:00
Kostnad (på plats) 0 kr
Plats Dragon's Lair
Kungsholmstorg 8, Stockholm
Taggar Samlarkortspel, Magic: The Gathering, Turnering, Wizards of the Coast

Beställningar på varor vi har i lager skickas normalt inom 24 timmar (på arbetsdagar) från dess att betalningen har kommit in, och har sedan en leveranstid på 1-3 dagar.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, slutförsäljning och lagerdiffar.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

digicert
DIBS - Payments made easy